Despre "piscotari"

In urma cu ceva timp, citeam pe un blog al unui tip foarte simpatic despre fripturisti , pomanagii si piscotari, adica despre acei reprezentanti ai mass-media care ar fi in stare sa se calce in picioare pentru o bricheta, o agenda si un pix date de institutii sau diverse companii.
Asemenea intamplari neplacute au loc peste tot in tara. Mai ales acum, la sfarsit de an, cand toate institutiile si companiile care se respecta invita presa pentru o „cupa de sampanie”.
Si jurnalistii beau, mananca si pleaca acasa cu plasutele. Unii, daca nu li se da nimic, se ridica in picioare si cer singurei. Exemplu in acest sens este un ziarist vechi pe statele de plata ale presei din Bacau. In timpul unei conferinte, reprezentantul institutiei intreaba: „Mai aveti intrebari?”. Raspunsul domnului a fost prompt. „Da. Agende cand ne dati?” Cazul dumnealui nu e singular. Din pacate.
Stiu ziaristii care isi aleg domeniile de pe care sa scrie in functie de „potoalele” care se dau.
Sunt oameni pe care ii admir pentru cum scriu, dar ma ia cu lesin cand ii vad la astfel de intruniri. Poate sunt eu absurda. De aceea, in dreapta paginii aveti un sondaj de opinie si v-as ramane recunoscatoare daca ati raspunde.

Reclame

4 răspunsuri to “Despre "piscotari"”

 1. musk Says:

  Da , da !! Din pacate, zic eu, cazul cu agenda nu e singular. Imi aduc aminte de inaugurarea Arena MAll. Nu pot sa mi-o scot din minte pe doamna cu haina de blana pana la glezne care a plecat cu nu stiu cate umbrele (cunoscatorii stiu despre ce vorbesc) si cu multe sacose promotionale!!! E rusinos! …si ce mi se pare cel mai trist este faptul ca tinerii nu fac nimic sa schimbe acest lucru !!! se bucura si ei la un covrig si o aluna!! sunt putini care au deminitate si din pacate nu sunt suficienti sa spele rusinea altora !!!

 2. codrin Says:

  mda… nu e nimic nou. Acum, o agenda sau un pix primeste toata lumea, si in alte domenii, nu doar in presa. Nu e asa de grav. Problema e la alte „categorii” … si sigur… la cei care aduna sacose si pentru bunica… :)))
  Sau cer, pur si simplu. „Da-mi !”. LOL.

 3. musk Says:

  foarte tari cei cu sacosele… dar, nici cu cei care infing furculita in halca cu carne nu mi-e rusine !!! >:))) muahahahahaha

 4. codrin Says:

  ei, da, sigur… ca o s-a manance oamenii cu mana !
  Sa fim seriosi, nu e nici o mare noblete daca la o receptie nu te atingi de nimic de pe masa…pe motiv ca nu vrei sa fii „corupt”… E chestie de ospitalitate si de politete. Asta nu inseamna ca trebuie sa iei si in buzunare… LOL… :)))


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: