A ratat pista de aterizare

Aeroportul International „George Enescu” Bacau este inchis dupa ce o aeronava apartinand companiei Blue Air a ratat aterizarea. Avionul avea la bord 89 de pasageri si venea de la Roma. Din cauza cetii si a vantului, pilotii au ratat aterizarea. Jamba anterioara a trenului de aterizare s-a rupt, iar aeronava a mai parcurs 500 de metri pe „burta” si pe partea din spate a trenului, inainte de a se opri intr-un morman de zapada.

Pasagerii nu au realizat ce s-a intamplat decat atunci cand au coborat din avion.

Cursa Roma-Bacau-Roma a avut opt ore intarziere. Se presupune ca a fost oprita de la zbor cand a facut escala pe Aeroportul Baneasa, dar pasagaerii au declarat ca au plecat din capitala Italiei cu doua ore intarziere, fara a primi nicio explicatie.

Avionul urma sa se intoarca la Roma cu alti 84 de pasageri la bord. Acestia au fost transportati cu un autocar catre Aeroportul din Iasi.

La ora actuala, Aeroportul din Bacau este inchis pentru a se scoate aeronava avariata de pe pista. Cursele care urmau sa aterizeze au fost redirectionate catre Aeroportul Iasi.

 Cel mai probabil, avionul va ramane pentru reparatii la compania bacauana Aerostar SA, cel mai apropiat loc unde defectiunile ar putea fi remediate. Deocamdata, un verdict in ceea ce priveste atribuirea vinovatiei nu poate fi dat. Aeronava va fi analizata de experti in domeniu.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: