Premiile presei bacauane

Sambata, 12 ianuarie, s-a decis. Cei mai buni dintre cei mai buni. 🙂 Un juriul format din profesorii Daniel Condurache si fFrenc Vasas, alaturi de jurnalistul TVR Cezar Ion au decis care sunt cei mai buni jurnalisti bacauani in materie de presa scrisa, televiziune si jurnalism online.

La presa scrisa, Ziarul de Bacau a plecat cu 7 premii din 10, iar la televiziune, 1 TV Bacau a ras toate premiile si asta in conditiile in care emite de doar doua luni de zile.

O sa pun si eu intr-un post viitor lista cu toti castigatorii.

Au mai fost acordate si 3 premii speciale: pentru debut in presa scrisa si audiovizual si pentru impact social. La debut in radio si televiziune, subsemnata si-a adjudecat premiul insa a fost un moment mai mult trist decat vesel. Si asta pentru ca premiul se numea „Vanda Condurache”, in memoria celei care a fost cea mai iubita dintre profesoarele si oamenii de presa din TVR Iasi. Ne-a invatat pe multi ceea ce in manualele de jurnalism nu o gasim niciodata. E un premiu care daca nu i-ar purta numele, i l-as dedica.

Reclame

3 răspunsuri to “Premiile presei bacauane”

  1. Codrin Says:

    Felicitari, Cristina, si pentru premiu si pentru nominalizare 🙂 … si la mai multe, in viitor !!! 🙂 Si urmatoarele… sa fie fara lacrimi, da ??? Neaparat ! 🙂

  2. Codrin Says:

    aaa…si o intrebare… pui lista pe blog in cursul anului 2008 ? Ca ar fi dragut sa fii atat de prompta…nu de alta… dar daca pui lista in 2009… exista o mica posibilitate sa nu mai fie atat de multi cititori interesati de ea… LOL… and LOL again. 🙂

  3. madalina Says:

    felicitari, cristina, la mai mare!!! 🙂


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: